O NAMA

logo‘’BIOGUARD’’ d.o.o. je privatno preduzeće osnovano 2015. godine u Beogradu - UGRINOVAČKI PUT 25 - ZEMUN. Zbog efiksnog poslovanja u Rusiji, firma se proširila i na teritoriji Crne Gore 2012 godine - BULEVAR PERA ĆETKOVIĆA BR.11, PODGORICA. 

 

Preduzeće Bioguard se bavi veleprodajom i distribucijom kozmetike i poljoprivrednih proizvoda (insekticida, đubriva). Osnova našeg poslovanja je snadbevanje krajnjih potrošaca preko distributera kvalitetnim i širokim asortimanom proizvoda.

 

Naše preduzeće posluje već dugi niz godina sa kompanijama kao što su:

Floresan_logoKozmeticka kompanija "Floresan" je zastupljena na tržištu Rusije već 15 godina i uspešno posluje kako na domaćem tako i na međunarodnom tržištu uključujući i zemlje ZND, baltičke države i države Istočne Evrope. "Floresan" - je najnapredniji nivo preduzeća, sprovodi na svojim proizvodima neke ideje i naucna dostignuca. Kompanija posluje kompletan proizvodni ciklus: od razvoja jedinstvenih formulacija leka stvarajući dizajn ambalaže, sa kasnijim razvojem proizvoda u proizvodnji, do prodaje preko distributera i dilera koji rade na teritoriji Rusije , zemljama ZND i inostranstvu. Za proizvodnju kozmetičkih proizvoda koriste visokokvalitetne sirovine renomiranih svetskih proizvođača. Sinteza prirode i nauke im je omogućila da kreiraju kozmetiku visoke klase. Prisustvo savremene tehničke opreme, kvalifikovanog osoblja i visoke proizvodnje omogućava stalno povećanje spektra kvalitetnih proizvoda i jedni su od najkonkurentnijih proizvodjaca na domaćem i inostranom tržištu. Kompanija ima asortiman proizvoda sa oko 500 imena kozmetike, predstavljena u različitim kozmetičkim linijama. Danas je kompanija "Floresan" ugledan i uspešan brend. Glavne karakteristike su kvalitetan proizvod pod strogim farmaceutskim standardima robe, širina asortimana, izgradnja dugoročnih obostrano korisnih odnosa sa partnerima, konkurentne cene, pravovremene isporuke. ‘’Floresan’’ kozmetika je zaduzena za ostvarenje lepote iz snova, živi i radi da se svaka žena oseća lepo i srećno.

Domar_LogoDezprom (Domar Proska) Trgovinsko-Privredno društvo Dezprom (Domar Proska) osnovana je u novembru 1999. godine u Krasnodar (Rusija). Ona ima centralnu kancelariju u Moskovskoj oblasti, 4 kancelarije u Rusiji I preko 500 zaposlenih. Glavne aktivnosti su: razvoj, registracija, proizvodnja, uvoz, izvoz i veleprodaja high-tech proizvoda: kućna hemija i zaštita od insekata i glodara. Dezprom (Domar Proska) - lider u Rusiji za prodaju zaštite stanovništva, na drugim tržištima ima značajno prisustvo. Kompanija ima sopstvenu proizvodnju i skladišni kapacitet od 10 hiljada tona godišnje i proizvodi svojih 87 registrovanih naslova i više od 75 miliona primeraka godišnje za potrošače od kojih su 15 miliona ljudi i na stotine farmi. Koristi najveću dilersku mrežu od 3.500 veledrogerija , nabavku robe na više od 25.000 prodajnih objekata, a pokrivaju sve regione Rusije i ZND. Trenutno Dezprom (Domar Proska) sprovodi niz inovativnih projekata sa modernim visokim performansama ekoloških proizvoda koji imaju za cilj da ojačaju i zauzmu vodeću poziciju u drugim oblastima.

HimikRUSINHIM Osnovna delatnost preduzeća je razvoj i proizvodnja hemijskih preparata za domaćinstvo. D.O.O RUSINHIM je osnovana 25. aprila 2002godine. Počela je svoje poslovanje sa uspostavljanjem proizvodnih pogona i razvojem sredstava sa namerom da ubije insekte. U 2003. godini, kompanija je uvela dva brenda insekticida: Dr. Klaus i Comaroff. Glavni prioriteti kompanije su kvalitet, bezbednost i da ostanu verni sa svim proizvodima, bez obzira na cenu. Postepeno su proširili liniju proizvoda i niz novih brendova su se pojavili kao sto su: Tarakanoff, Muhoff. U 2004. godini, kompanija je otvorila novu proizvodnu liniju: proizvode za negu ukrasne biljke. Prvi pravac – “Bona Forte” – koji se pojavio na policama u Moskvi iste godine. U 2005. godini, razvio se novi brend za negu biljaka - "Dobra Snaga". Danas temelj preduzeća čine insekticidi i proizvodi za brigu o ukrasnim biljakama.


KORISNI LIKOVI
Posete:
Ukupno: 24976